info practica

Eines de viatge

En aquesta secció us volem proporcionar informacions útils per planificar el vostre viatge o activitat, així com donar resposta a la majoria de preguntes que els responsables del viatge i les famílies ens acostumen a formular:

– Documentació: Els menors d’edat per viatjar dins la Comunitat Europea cal que disposis de passaport en vigor i permís patern per viatjar a l’estranger. Veure model d’autorització i formulari (format pdf).

Alumnes extracomunitaris: els alumnes que no disposin de nacionalitat espanyola cal que es posin en contacte amb les seves respectives embaixades. Podeu consultar aquí.

Assegurança: Els grups viatgen amb una assegurança privada d’assistència en viatge i Responsabilitat Civil que els cobreix àmpliament. Veure Polissa de Viatges. No obstant, mai està de més portar la tarja sanitària europea. El tràmit el podeu fer online aquí.

Viatges en avió: en tots els nostres viatges s’inclou una maleta facturada de fins a 20 kgrs. i una maleta de mà. És molt important tenir en compte que hi ha certes restriccions en relació a què es pot pujar a bord. Podeu consultar-ho aquí: 

– Podeu consultar la previsió meteorològica a la destinació que heu triat durant la vostra estada. Consulteu el temps aquí.

© Selvatours 2015 - 902197606 - selvatours@selvatours.com