viatgem amb vosaltres

Viatgem amb vosaltres

Quan l’any 1997 vam decidir especialitzar-nos en grups escolars, el primer excercici que vam fer va ser el de parlar amb molts professors per copsar quines eren les seves inquietuds i experiències per tal de poder oferir un servei realment a mida de les necessitats de les escoles.

Entenem que la responsabilitat d’acompanyar alumnes durant el viatge de fi de curs recau damunt el professorat. Justament per això no volem que, a més, hagi de carregar amb les gestions pròpies de l’agència, i és per aquesta raó que a cada viatge proporcionem una persona de l’agència que acompanya el grup des de la mateixa sortida de l’escola i durant tota l’estada (o itinerari) per tal de fer-se càrrec de les entrades i sortides dels hotels, coordinar els transports, treure les entrades de les diferents visites i, si es dóna el cas, solucionar qualsevol imprevist que pugui sorgir. Ningú no és infal·lible i, per més ben lligades que estiguin les coses, de vegades poden sortir dubtes o problemes que s’han de poder solucionar al moment.

Una característica important per a nosaltres és que no subcontractem serveis. Tenim tracte directe amb els hotels, les companyies de transport, les guies oficials, les oficines de turisme, etc. i podem supervisar personalment tots i cadascún dels serveis relacionats amb el viatge.

La nostra prioritat és la satisfacció del grup, i el nostre valor afegit és l’experiència de gairebé 20 anys que ens avala, juntament amb la satisfacció dels clients que han confiat en nosaltres. Dia a dia ens esforcem per millorar i incorporar novetats interessants, per això som a fires sectorials vetllant per tots els elements que us faran gaudir del viatge.

© Selvatours 2015 - 902197606 - selvatours@selvatours.com