10710841_819622898075661_7336242985543474291_n

Nosaltres

Missió

Ajudar a organitzar activitats d’educació i lleure a tota mena de grups i col.lectius, especialment grups escolars. Volem aportar tota la nostra experiència per tal que cada activitat sigui única i diferent.

Visió

Selva Tours neix gràcies a la il.lusió i la vocació pel turisme i pels grups escolars. Format com a gestor d’empreses i expert en activitats esportives i acompanyament de grups per tot Europa, em decideixo a aprofitar aquestes sinergies personals per tal de fer de la meva afició una forma de vida i un mitjà.

No pretenem ser els més grans ni els primers d’una llista d’empreses, però si volem ser els millors en el nostre sector. Creiem en la especialització i tenim la voluntat de posar tota la nostra experiència al servei dels clients per tal que cada escola i cada grup formi part d’una gran família amb la satisfacció pels resultats com a denominador comú.

Apostem per la innovació i la renovació, i un dels nostres objectius principals és el de poder donar resposta a la major part de necessitats dels nostres clients, però sempre des de la premissa de ser producte final i no subcontractadors de serveis. Per això, any rere any, hem anat ampliant la nostra oferta de productes i destins.

Som un equip jove i entusiasta. Ens agrada el que fem i ho transmetem als nostres clients. Gairebé sempre treballem de bon humor i ens impliquem personalment amb cada grup.

Josep Comas i Fernàndez

© Selvatours 2015 - 902197606 - selvatours@selvatours.com