Potser per ser de poble, som gent propera, directa i respectuosa amb nosaltres mateixos i amb tots els nostres proveïdors, col·laboradors, clients i competidors. El nostre objectiu és fer les coses fàcils.

A vegades, nosaltres mateixos ens anomenem facilitadors de records i d’aprenentatge, perquè, durant els nostres viatges, els estudiants creen records que perduraran tota la vida i viuen experiències úniques que els ensenyen a valorar i prendre consciència de qui són.

Motivats per aquesta convicció, que el viatge és una experiència vital que els nois i noies recordaran tota la vida, ens ocupem amb cura de tots els detalls.

Sempre treballem amb proveïdors locals i tenim contacte directe amb ells, per poder oferir el millor tracte i gestionar de manera eficaç imprevists de causa major (vaga d’avions, overbooking, etc.).

Selva Tours ha tingut clar des dels inicis que la competència i la diversificació d’agències especialitzades en viatges de final de curs, experiències d’aprenentatge d’idiomes i estades de les setmanes blanca, verda i blava eren importants per al mercat, per al sector, per a les escoles i per als estudiants. Ens agrada mantenir una bona relació amb els nostres competidors, perquè creiem que els valors del respecte, la cooperació, la col·laboració i la sana competència són cabdals per als nostres joves. Nosaltres els apliquem des de la nostra empresa i els fem extensius al nostre dia a dia i als nostres viatges.

VIATGE ORGANITZAT O VIATGE GESTIONAT PER L’ESCOLA?

Quant pagaríeu per una bona experiència i quant voldríeu estalviar-vos per evitar una mala experiència?

Aquesta és la pregunta que ens fem nosaltres mateixos. Tots nosaltres som pares i mares i no hi ha dubte de quina seria la nostra resposta.

Viatjar amb la parella o amb la família té molt poc a veure amb viatjar en una expedició. Cal prendre consciència d’aquest fet a l’hora de planificar un viatge.

Els nostres GUIES

Selva Tours sempre inclou en els seus viatges un guia titulat, amb experiència contrastada i coneixement de l’idioma del país que es visita. Ell és la persona que vetlla perquè tot surti com està previst. Gestiona el dia a dia del viatge perquè tant professors com alumnes tan sols estiguin pendents de descobrir i gaudir.