PROGRAMA EXPLORER

El programa Explorer de Selva Tours és el programa de viatges de fi d’etapa. En tenim diverses modalitats, que inclouen viatges des de 3 fins a 7 dies de durada a diferents llocs de la península i d’Europa, amb tot tipus de mitjans de transport i tota mena d’activitats i experiències. Té per objectiu que els alumnes i els professors comparteixin, descobreixin i gaudeixin amb el grup i personalment de les activitats i experiències del viatge. Una persona de l’equip de Selva Tours acompanya sempre l’expedició per gestionar qualsevol canvi o millorar l’experiència.

Selva Tours t’ofereix l’opció de dissenyar el viatge al teu gust. Proposem tres tipus d’activitats per fer diàriament, cadascun amb un objectiu diferent.

Activitats Discovery

Ofereixen als estudiants propostes que tenen l’objectiu de fer-los descobrir la cultura, els costums i la idiosincràsia del lloc que visiten.

Activitats Experience

Proposen a l’estudiant experimentar  sensacions, gustos i olors. Descobrir, tot caminant, mercats, carrers i barris plens d’història i anècdotes.

Activitats Live

Permeten que l’estudiant visqui espais i situacions per ell mateix. Són propostes de caràcter lúdic i relacional.

Andalusia

ATENES

BERLÍN

EL VIATGE DE FI DE CURS, EL Viatge que ES recorda tota la vida!

El viatge de fi de curs significava, temps enrere, una oportunitat de viatjar i visitar indrets on difícilment els estudiants podien anar sols o en família. Avui ja no ho és. Molts estudiants han visitat abans amb la família els llocs on habitualment es viatja amb l’escola. A més, el viatge de fi de curs podia convertir-se en una de les primeres oportunitats que tenien els estudiants de beure i d’anar a ballar a una discoteca. Era la primera presa de contacte amb el món adolescent. Avui en dia, això tampoc no és un atractiu del viatge de fi de curs.

CARCASSONNE

FLORÈNCIA-VENÈCIA

CANTÀBRIA

LONDRES

EDIMBURG

MALLORCA

El viatge de fi de curs és un comiat, un punt i a part en les relacions d’amistat i en la trajectòria escolar dels alumnes. El que importa és l’experiència de conviure amb els amics i els professors i de compartir amb ells el plaer de visitar ciutats i trobar-se entre persones i costums diferents. Ha de ser més un viatge cap endins que no pas cap enfora. Una ocasió per aprofundir en els valors de l’amistat, de la companyonia i del respecte a altres pobles i altres costums, i per desenvolupar maneres de comprendre i adaptar-se a entorns diferents. Per créixer, en definitiva.

MÚNIC

NÀPOLS-ROMA

PARÍS

PORTUGAL

PRAGA

ROMA

Els viatges amb Selva Tours són viatges vius.