Els nostres viatges i propostes d’experiències són el fruit d’una llarga trajectòria de treball professional i, per això, podem dir que tenim producte propi “km 0”. Sempre treballem amb proveïdors locals i tenim contacte directe amb tots ells.

Els nostres proveïdors

A Selva Tours treballem sempre amb proveïdors directes per poder oferir el màxim servei possible. Els nostres enllaços tenen cara i nom propi i ens ajuden de primera mà a resoldre o millorar qualsevol situació. L’experiència d’un bon viatge no pot ser mai subcontractada.

Autocars Calella és el nostre col·laborador en tots els trasllats i excursions des de fa més de 15 anys. Amb més de 100 autocars, ens garanteix que tindrem el millor servei i qualitat del sector. Autocars Calella forma part de Moventis, el primer grup de transport col·lectiu de persones a Catalunya.

Arag és l’agència d’assegurances en què confiem. Tenim present que, davant de qualsevol imprevist en les nostres expedicions, és cabdal disposar d’una assegurança ràpida, eficient i de qualitat. Arag és la font de la nostra tranquil·litat.

 

Els nostres PROVEÏDORS ESTRANGERS

Col·laborem braç a braç amb una de les millors escoles d’idiomes del Regne Unit. Tots els seus programes estan acreditats pel British Council.

Selva Tours assisteix cada any a les fires internacionals de turisme més importants d’Europa (Regne Unit, Alemanya, França, etc.) per tal de tenir accés a les novetats i establir relació directa amb els millors proveïdors.